Cum reacționează Ana Morodan în online: „Cel mai simpatic este să frustrezi oamenii care au două clase”

 

Contesa Digitală are o metodă eficientă de a stopa răutăcismele care apar pe conturile ei de socializare. Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show.

 

Ca orice vedetă, Ana Morodan are atât fani care o admiră, dar și persoane care intră pe conturile ei de socializare pentru a o critica. Vedeta nu are o problemă majoră cu criticii săi, fiind deranjată atunci când sunt țintiți apropiații săi. La Xtra Night Show, aceasta a ținut să precizeze că niciodată nu citește comentariile pe care le primește, ci restricționează imediat accesul celor care o jignesc pe ea sau pe apropiații ei în mesaje. Ea a precizat că face asta pentru că îi e mai ușor să apese butonul restricționează, astfel că haterii o pot urmări în continuare, însă nu vor mai avea posibilitatea să-i mai scrie comentarii pe rețelele de socializare.

 

”Nu citesc comentarii despre mine, dacă îmi scrie unul pe Instagram îi dau restrict. Nu îi dau block, îi dau restrict ca să fie frustrat că nu mai poate comenta. Cel mai simpatic lucru din viața asta e să frustrezi oamenii care au două clase. Când zic de mine lucruri nu mă deranjează, dar când vorbesc despre oamenii din jurul meu, nu. Eu sunt un om care face orice pentru prietenii lui”, a spus Ana Morodan la Antena Stars.

 

Ana Morodan are o viață extrem de agitată, iar acum cei de acasă pot să o urmărească. Ea poate fi privită sâmbătă și duminică pe Antena Stars, căci are propriul reality show, Reală by Ana Morodan. Emisiunea se difuzează de la ora 22:00 și are un real succes, telespectatorii reușind să o cunoscă pe contesă și într-o altă iposteză față de cea cu care erau obișnuiți.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest