Cum să slăbești 25 de kilograme în 4 luni! Roxana Chiriță a făcut-o și a dezvăluit secretul!

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântăreața a povestit ce a determinat-o să mănânce necontrolat, dar și cum a reușit să dea jos kilogramele într-un timp record.

 

Roxana Chiriță a dus o luptă incredibilă cu kilogramele în plus, și, având în vedere felul în care arată acum, a câștigat-o. Solista, care a slăbit 25 de kilograme în patru luni, spune că nu are de gând să se oprească aici și își dorește să mai dea jos câteva kilograme.

 

Cântăreața a mărturisit la Xtra Night Show că a reușit ca în doar patru luni să dea jos 25 de kilograme, iar în continuare aceasta își dorește să mai slăbească . De trei ani de zile, artista se află într-o perioadă în care vrea să se mențină la același număr de kilograme, însă a precizat că are de gând ca în viitor să mai slăbească și să ajungă în sfârșit la forma mult dorită. Ea nu a dorit să dezvăluie la ce greutate maximă ajunsese, preferând să spună că era apreciabilă.

 

”Eram de foarte multe kilograme de dulceață. Contează cât am slăbit. Nu vreau să mă opresc aici, nici nu mă gândesc. Sunt într-o constantă menținere”, a spus Roxana Chiriță la Xtra Night Show.

 

Dar ce a făcut Roxana Chiriță pentru a da jos kilogramele? Răspunsul este cât se poate de simplu: alimentație sănătoasă și multă mișcare, ea mărturisind că merge la sală din două în două zile. Totodată, artista a povestit și cum a ajuns să se îngrașe excesiv: pe fond de stress, atunci când a avut examenul de licență. A fost perioada în care nu a mai ținut cont de ceea ce consuma. Dar, totodată, imediat ce a terminat cu școala a realizat că e timpul să ajungă la o siluetă de invidiat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest