Cum s-au împăcat Cristian Jitaru și Mona Stoian! Dezvăluiri la Xtra Night Show: „Dacă aș fi făcut eu pasul ar fi fost înjositor!”

 

Cei doi îndrăgostiți au explicat la Xtra Night Show cum au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt. Cine a făcut primul pas spre marea împăcare.

 

Cristian Jitaru și Mona Stoian au fost prezenți în studioul Xtra Night Show, aceasta fiind prima apariție TV de la marea împăcare produsă în urmă cu două luni. De atunci, pentru a își întări relația, cei doi îndrăgostiți au fost plecați împreună într-o vacanță în Catalunia. Fata a recunoscut că ea a fost cea care a făcut primul pas spre marea împăcare.

 

„Eu l-am căutat, în urmă cu două luni. Mi-am dat seama că e mai bine așa. De atunci suntem de două luni împreună, mergem pe trei. A fost mișto la Barcelona, în ultima zi am fost în 7 restaurante. Am mâncat 3 prăjituri într-o zi”, a spus Mona Stoian la Xtra Night Show.

 

Cristi Jitaru consideră că era normal ca ea să fie cea care îl abordează, având în vedere modul în care s-au despărțit: „Mona a pornit discuția împăcării. În situația mea nu aveam cum să mă duc la ea, ar fi fost înjositor. Am încercat și eu, la o zi două după ce ne-am despărțit. Dar atunci am văzut că nu merge. Despărțirea a pornit de la un clip, când ea i-a dat numărul de telefon unui băiat. Nu a pornit de la mutatul meu la ea. Acum ea stă în Berceni la ea, eu la mine. Dar a început să facă schimbări în casa mea. Și chiar am întrebat-o: Tu ai de gând să te muți la mine! A schimbat parchetul, a zugrăvit”.

 

Tânărul a explicat și ce l-a determinat să aibă criza de gelozie care a pus punct relației în toamna trecută: „S-a schimbat de când ne-am împăcat. O văd mai drăgăstoasă. Eu nu sunt un gelos nebun, sunt un gelos normal. Când iubești nu ai cum să fie gelos. A și sunat-o ăla. Un bărbat pentru ce cere un număr de telefon?”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest