Cum se apără Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a spus că a bătut-o cu bestialitate: „A avut numai beneficii cu mine”/ VIDEO

 

Numele lui Alex Bodi se află, din nou, în centrul unui conflict de proporții, după ce Bianca Drăgușanu a scos la lumină imagini cu chipul tumefiat de bătăile pe care susține că le-ar fi încasat de la fostul soț! Cum se apără Alex Bodi în scandalul momentului?

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alex Bodi și-a prezentat partea de adevăr în ceea ce privește bătăile pe care Bianca Drăgușanu susține că le-ar fi încasat din partea lui!

Afaceristul este de părere că Bianca Drăgușanu a scos la iveală abia acum imaginile cu fața plină de vânătăi, pentru a-i face rău, din cauza geloziei pe care încă i-o poartă Dariei Radionova.

„Nu există nici un șantaj. A fost o răzbunare, o diversiune. A publicat aceste lucruri ca să îmi facă rău. Este un război pe care vreau să îl uit. Acele imagini au fost publicate fără acordul meu. Eu am dat poza ca să se vadă vânătaia de la operația estetică. De ce să îi fie frică de mine? Mi se par niște aberații. Dacă tu îmi zici mie că sunt nebun, de ce sari la bătaie la mine? Vrea să mă pedepsească. Ce-s cu tulburările astea? Femeia a avut o viață de vis cu mine. A avut numai beneficii de pe urma relației cu mine”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Alex Bodi susține că deține foarte multe materiale compromițătoare cu Bianca Drăgușanu, pe care ar putea oricând să le publice, însă pe care nu le va da niciodată presei, din respect.

„Prefer să tac, să nu vorbesc despre ce știu. E o mizerie. Eu am video-uri cu ea pe care nu ar vrea să le public nici peste 10 ani. Nu mai vreau să fiu asociat cu ea”, a mai adăugat omul de afaceri, în cadrul interviului oferit pentru „XNS”, în propria casă, dat fiind că încă se află în arest la domiciliu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest