Cum se descurcă Cristian Jitaru după divorțul de Mona: „Am înțeles că și-ar fi făcut relație”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Cristian Jitaru a vorbit despre modul în care s-a produs ruptura și cum merge viața fără Mona.

 

Un singur an a durat căsătoria dintre Cristian Jitaru și Mona, cei doi luând decizia să meargă pe drumuri separate, astfel încăt au semnat actele de divorț. Cristian Jitaru consideră că totul s-a încheiat, că nu mai este cale de împăcare, mai ales că Mona ar fi într-o altă relație. La Xtra Night Show, băiatul care a redevenit liber de curând a vorbit despre cum decurge viața fără brunet în preajmă.

 

”Merg la sală, sunt cu treaba mea, cu job-ul meu. Cu Mona nu am mai stat de vorbă, nici nu vreau să mai dau ochii cu ea. Nu m-a mai căutat nici ea, am înțeles că și-ar fi făcut relație și nu am de ce să o caut, nu avem nimic de împărțit. Pentru mine personal e mai bine așa, mult mai bine. Poate ea chiar și-a găsit fericirea”, a spus Cristian Jitaru la Xtra Night Show.

 

În cadrul unui intervenții înregistrate, Mona a expus cauzele divorțului, susținând că s-a despărțit de Jitaru fiindcă acesta o înșela cu mai multe femei. Băiatul a negat acuzațile care i-au fost aduse de fosta soție. Totul ar fi pornit de la o prietenă comună a cuplului, care a împrăștiat astfel de zvonuri.

 

”Până nu găsesc ceva ce consider că este bine pentru mine, nu am de gând să ... Mona vorbește mult și fără rost. Nu am treabă cu ea. (...) Eram într-o parcare și tipa respectivă este o prietena bună de-a mea. Tocmai a trecut printr-o despărțire și m-a rugat frumos dacă pot să merg cu ea să își cumpere ceva de îmbrăcat și am acceptat, am condus-o. Nu este nimic între noi.”, a mai spus Cristian Jitaru


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest