Cum se descurcă Valentina Pelinel cu trei copii: „Acord timp pentru sport, pentru soțul meu”

 

Valentina Pelinel se consideră o femeie împlinită pe toate planurile și știe să îmbine rolul de mamă cu cel de soție.

Soția lui Cristi Borcea a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, despre familia ei. Valentina Pelinel s-a căsătorit cu fostul acționar dinamovist în 2018 și au împreună trei copii frumoși, care le aduc bucurii mereu.

„Indira e așa cum a desenat-o el în capul lui, e o Valentina, dar cu ochii albaștri, a vrut să aibă o Valentina mica, iar eu zic că Rania e ca el, e mai forță, nu sunt așa de sensibili ca mine (...) Au fost multe momente fericite: când ne-am căsătorit, când s-au născut copiii, astea sunt momentele care rămân. Dacă mă întrebai acum niște ani, aș fi zis de momentele mele de glorie din cariera mea de model, dar acum, după trei copii și o familie unită și fericită... Cred că atunci când am născut a fost unic”, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Fostul model a dezvăluit că, în pofida faptului că este mamă la puterea a treia, are timp și pentru ea. „Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte”, spunea Valentina Pelinel, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest