Cum și-a împlinit DJ Romina visul american! „Ceva s-a activat în mine!”

 

DJ Romina a dezvăluit la Xtra Night Show care au fost factorii care au dus la ascensiunea, apoi la cucerirea unui loc important în muzica electronică, peste Ocean.

 

Se spune că America este țara tuturor posibilităților. Pentru Romina Anastasescu chiar așa au stat lucrurile, devenind una dintre cele mai apreciate artiste de peste Ocean. Brașoveanca a plecat în State încă din 2012, a învățat meserie într-un an, apoi a devenit una dintre vedetele muzicii electronice. În cadrul unei competiții internaționale pentru DJ, Romina a concurat alături de peste 2.000 de artiști, clasându-se pe primul loc în România și pe locul 8 la nivel mondial. În anul 2017 și 2018, Romina a fost desemnată „Best Female DJ” în Las Vegas, la premiile House Music Awards.

 

DJ Romina a mixat și în România, la UNTOLD, dar și la ULtra Miami, EdC Las Vegas sau Burning Man, fiind pe aceeași scenă cu Martin Garrix, Hardwell, Afrojack sau Armin van Buuren. În exclusivitate la Xtra Night Show, românca stabilită în America a povestit care au fost factorii care au ajutat-o să devină un nume cunoscut la nivel mondial. Ea a recunoscut că în viață a întâlnit și oamenii potriviți, fapt esential pentru a atinge culmi și a ajunge unde îți dorești, dar cel mai important lucru a fost că a avut ambiție, iar întreg universul a lucrat la împlinirea visului ei.  

 

„Când m-am mutat în Vegas, mi-am pus intenția spre Univers. De asta vreau să spun tuturor, puterea intenției e foarte mare. Am ajuns acolo și pur și simplu am spus ”eu asta vreau să fac”. Ceva s-a activat în mine. (...) Întotdeauna mi-a plăcut muzica, vin și dintr-o familie cu rădăcini în muzică. (...) Am spus că atat vreau să fac și Universul a favorizat toate experiențele viitore. (...) Am crezut în mine, trebuie să crezi în tine.”, a spus DJ Romina, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest