Cum vede Adriana Bahmuțeanu situația cu George și Melissa: „Unde mănâncă șapte linguri…”

 

Vedeta a vorbit fără ocolișuri și perdea, în exclusivitate la Xtra Night Show, despre Melissa, tânăra care pretinde că este fiica logodnicului ei.

 

Adriana Bahmuțeanu a manifestat compasiune și înțelegere pentru tânăra Melissa, tânăra de 25 de ani care susține că ar fi fiica lui George Reativan. În exclusivitate la Xtra Night Show, vedeta a anunțat că, indiferent de rezultatul testului de paternitate, va participa alături de logodnicul ei la botezul copilului Melissei, care acum este gravidă în șase luni.

 

„Ea suferă foarte tare, pentru că simte că nu are pe nimeni pe lumea asta și dacă se va dovedi că este adevărat și nu numai, și dacă nu e adevărat, dacă testul va fi negativ, noi o să fim alături de ea. E gravidă în șase luni, urmează să nască, vom merge și noi la botez, de ce nu? Eu înțeleg că se simte singură, știu cât de greu e să pierzi un părinte, nu îmi imaginez cum ar fi să nu-l ai pe niciunul”, a spus Adriana Bahmuțeanu în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Bruneta nu are nimic să-i reproșeze lui George, având în vedere că Aventura respectivă s-a produs în tinerețea acestuia: „Eu mă gândesc la sufletul ei și cred că îi este foarte greu. Eu am primit vestea absolut normal, adică nu m-a șocat, nu mi s-a părut ceva șocant sau ieșit din comun sau să mă supăr, nu. Până la urmă ce a fost în tinerețe a fost în tinerețe, ei doi știu mai bine ce s-a întâmplat și și dacă ar fi fost o relație de lungă durată era la fel. Și dacă avea zece copii cu zece femei, pentru mine era același George”.

 

Referitor la această situație, Bahmu s-a consultat și cu Carmen Harra și a precizat și punctul acesteia de vedere: „Am avut o întâlnire zilele trecute cu Carmen Harra, mama noastră spirituală, și ea are altă opinie, spune că nu ar fi copilul lui George. Până la urmă George nu a făcut nicio crimă și dacă se dovedește că a o relație tată-fiică e foarte ok, adică n-am nicio problemă, din contră, noi ne dorim o familie mare, deci unde mănâncă șapte linguri mai poate să mănânce și a opta, și a noua, nu e o problemă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest