Cum vede Andreea Raicu relațiile și ce înseamnă cu adevărat să fii împlinit

 

Andreea Raicu este una dintre cele mai iubite și respectate vedete din România, care a câștigat admirația multor persoane de-a lungul anilor. Într-un interviu recent acordat pentru Xtra Night Show, fosta prezentatoare TV a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa în ultimii 20 de ani și cum își vede perspectiva asupra relațiilor.

În timpul interviului, Andreea a discutat despre evoluția personală pe care a avut-o în ultimii 20 de ani și despre felul în care și-a maturizat emoțional și și-a împăcat cu ea însăși. Ea a menționat că împlinirea vine din interior și nu din faptul că ai un partener de viață, iar o relație sentimentală poate fi un bonus în plus, dacă persoana este deja împlinită din interior.

"De crezi că dacă ai o relație sentimentală ești împlinit? Eu cunosc foarte mulți oameni care sunt în relații sentimentale, dar care nu sunt împliniți. Cred că împlinirea vine din interior mai întâi, după care, orice relație pe care o ai este un bonus de care e important să te bucuri.", a spus fosta prezentatoare TV.

Andreea Raicu a dezvăluit și modul în care își începe diminețile, care includ meditația, exercițiile fizice, lectura și planificarea zilei. Ea a subliniat că începerea zilei într-un ritm mai lent este importantă pentru a îndrepta ziua în direcția dorită. De asemenea, vedeta a vorbit despre importanța dezvoltării personale și a dezvăluit că citește o carte despre frică și cum să o depășească. Ea a subliniat că oamenii au adesea frici de care nu sunt conștienți, iar conștientizarea lor poate fi un prim pas spre depășirea lor.

"Oamenii au foarte multe frici de care nu sunt conștienți pentru că, de cele mai multe ori, ni s-a spus când eram mici că nu e bine să-ți fie frică și atunci ne-am înghițit frica și nu mai suntem conștienți de ea.", a mai spus Andreea Raicu

În concluzie, Andreea Raicu rămâne o personalitate inspirațională, care își împărtășește experiențele și gândurile cu fanii ei. Transformările prin care a trecut în ultimii 20 de ani și perspectiva sa asupra relațiilor sunt subiecte de interes pentru mulți, iar Andreea rămâne o sursă de inspirație pentru cei care doresc să-și dezvolte evoluția personală și profesională.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest