Cuza de la Noaptea Târziu ar vrea la Power Couple, dar nu depinde doar de el! „Nu pot decide eu pentru doi”

 

Cuza de la Noaptea Târziu s-a arătat foarte interesat de o participare în cadrul emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, prezentată de Dani Oțil.

 

Artistul și-a reamintit de participarea sa la Asia Express, atunci când a văzut episoadele din Power Couple România – La bine și la greu. Cum la Asia Express a avut parte de trăiri intense, Cuza a mărturisit că și-ar dori să participe și la emisiunea prezentată de Dani Oțil.

„Power Couple e o emisiune superbă, mie mi se par foarte tari provocările astea, mi-ar reaminti și mi-ar readuce starea aia de Asia Express, pe care am trăit-o și consider, în continuare, că e una unică și aș vrea să o retrăiesc oricând”, a spus artistul.

Artistul a recunoscut însă că acest lucru nu depinde doar de el, ci și de viitoarea partneră pe care o va avea. „Cine a spus că am economii? Eu trăiesc de pe o lună pe alta... în sens emoțional. Am dat mulți bani pe mașină, ar fi o tâmpenie să spun că nu, dar am dat bani mai mulți pe alte lucruri. Am încercat să nu fiu chiar român și primul lucru pe care să-l fac a fost să-mi iau o casă, care, din fericire, e mai scumpă decât mașina”, a mărturisit el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest