Cuza, dezvăluiri la Xtra Night Show despre relația cu jurata Andreea Bălan: „Spune că sunt feblețea ei, dar nu se vede la note”

 

Cei doi se cunosc de mai bine de șase ani, atunci când fondatorul trupei „Noaptea Târziu” a introdus-o pe cântăreață în tainele vloggingului.

 

 

 

Emi și Cuza s-au trasformat în Tina Turner și Eros Ramazzott și au surprins, din nou, la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi au făcut show în platoul emisiunii, iar jurații s-au ridicat de la masa juriului. „Bravo! Cea mai bună transformare a voastră din acest sezon”, le-a strigat Andreea Balan, în timp ce se îmbrățișau toți patru. „Sunteți cuplul meu favorit!”, a exclamat și Ozana, extrem de bucuroasă că lui Emi și Cuza le-a ieșit atât de bine transformarea în Tina Turner și Eros Ramazzotti. În urma prestației, cei doi au fost declarați câștigători ai show-ului de la Antena 1.

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Cuza a mărturisit că deși el și Emi ar fi favorții Andreei Bălan, acest lucru nu este evident în notele pe care le primesc la Te cunosc de undeva, asta pentru că artista este o persoană foarte corectă, care nu combină relațiile personale cu sarcinile pe care le are în cadrul emisiunii. Cuza a dezvăluit că o știe pe cântăreață de mai bine de 6 ani, atunci când a ajutat-o să înțeleagă mai bine tainele vlogging-ului. Concurentul i-a explicat atunci frecvența cu care trebuie să posteze, precum și alte aspecte esențiale.

 

„Asta spune Andreea, că aș fi feblețea ei, dar nu vedem în note asta. Gândurile mele sunt să fac momentele bine, să mă apropii cât mai mult de personajul pe care îl am. O cunosc pe Andreea din 2016, de când am fost prima data eu singur la Te cunosc de undeva și legătura dintre noi e una de prietenie pentru că ea nu făcea vlog și am fost printre primii oameni, noi făcând vlog din 2014, care i-am explicat ce cameră să-și ia, cam care e ideea, ce înseamnă vloggingul, care e frecvența de postare și tot așa”, a mărturisit Cuza, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest