Cuza și Emi, despre experiența de la Asia Express: „Parcă cineva îți apasă un buton și-ți bagă o cantitate mare de adrenalină și stres!”

 

În platoul Xtra Night Show, Cuza și Emi au recunoscut că experiența avută la Asia Express este unică și de neegalat. Sinceri, cei doi au dezvăluit însă că au fost la un pas să renunțe încă din prima zi în Turcia.

 

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au împărtășit la Xtra Night Show  de la Antena Stars trăirile avute pe Drumul Împăraților. Cei doi au mărturisit că au fost la un pas să renunțe chiar din prima zi la aventura de pe Drumul Împăraților. Impactul a fost unul extrem de dur, având în vedere probele la care participanții au fost supuși în cadrul show-ului. Însă, cu timpul s-au obișnuit cu ritmul și au făcut față cu brio, apreciind că a fost o experiență fascinantă, ce nu poate fi egalată.

 

Eram avariat rău la început. Au fost momente când am zis că ne băgăm piciorul. Că vrem acasă. Dar erau doar chestii de moment. Din punctul meu de vedere a fost genială experiența. Foarte greu, dar pentru mine genial. Cred că nu se poate compara cu nimic.”, a mprturisit Emi la Antena Stars.

 

Colegul său de la Noaptea Târziu, Cuza a intrat în amănunte și a povestit ce a trăit în debutul show-ului. Ce i-a determinat pe cei doi să se gândească să se retragă din competiție și să plece acasă. Însă partea pozitivă a fost că astfel de gânduri le treceau pe rând și, totdeauna, celălalt găsea puterea să-și încurajeze coechipierul să nu renunțe.

 

„Ne-a luat prin surprindere începutul, nu neapărat cum s-a întâmplat, ci efortul și presiunea. Parcă cineva îți apasă un buton și-ți bagă o cantitate mare de adrenalină și stres. Dintr-o dată, buf! Atât de stresați eram, impactul acesta de început, pentru că s-a văzut că o singură echipă a plătit și a folosit telefonul”, a spus Cuza la Xtra Night Show. El a adăugat că și situația generată de pandemie a amplificat starea de tensiune: „Pandemia a fost o piedică mare, de la autostop, la cazare. Mulți refuzau să discute cu tine pe stradă.  Și pe lângă pandemie mai e un factor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest