Dan Capatos, la un pas să devină partener de afaceri cu Nicu Gheară! „Când a deschis porbagajul… cred că s-a prescris!”

 

Moderatorul Xtra Night Show a povestit pentru prima dată un episod de acum două decenii care l-a marcat profund.

 

În cadrul podcasului „Aproximativ discuții cu Gojira”, Dan Capatos a rememorat o întâmplare veche de 20 de ani. Anume, întâlnirea cu Nicu Gheară, în care acesta i-a propus o colaborare. Se întâmpla pe vremea în care Dan Capatos era redactor șef la Playboy. Ei bine, Nicu Gheară l-a contactat pe Dan Capatos pentru a-i furniza materiale pentru revistă.

 

„Nu știu dacă trebuie să povestesc un episod, cred că s-a prescris. Eram la început. Prin 2000, începutul. Revista Playboy s-a lansat în decembrie 1999. La un moment, prin interpuși, Nicu Gheară la noi. «Băi, băieți! Vreau să ne întâlnim». Dan Boerescu director și eu redactor-șef. Dacă vrea Nicu Gheară să ne întâlnim trebuie ne întâlnim, că nu e cum vrem noi. E cum vrea el. Omul ne chema la o masă. Am stat cu Nicu. După masă ne-a zis să ne arate ceva. Avea un Mercedes și deschide portbagajul. Bă, plin de clasoare cu gagici, ca alea de timbre. Cu albume. Mi-a zis că are acolo marfă pentru 10 ani de revistă. Erau prietene de-ale lui. Avea multe prietene. Cred că s-a prescris, nu știu. Dacă vrei… tai la montaj. Acum mi-am dat seama că nu am povestit nicăieri. Nu am continuat colaborarea, că nu voiam să o nișăm în asemenea hal. Adică nu voiam să fie furnizor unic. După aceea ne chinuiam mult să găsim. Lumea nu înțelegea atunci. Nuditatatea nu era explicită. Era evidentă, dar nu deranjantă. Aveam interviuri șmechere”, a declarat Dan Capatos în cadrul podcastului
 

Dan Capatos a renunțat la jurnalismul de investigație și s-a angajat la Playboy. Prezentatorul de la Antena Stars a uimit pe toată lumea cu decizia sa la vremea respectivă. El a început ca junior editor, apoi a ajuns redactor-șef.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest