Dan Capatos, reacție vehementă la adresa lui George Buhnici: „Asta înseamnă să fii puțin paranoic”

 

Prezentatorul de la Xtra Night Show i-a transmis un mesaj dur vlogger-ului, după reacția sexistă a acestuia.

 

Dan Capatos s-a arătat foarte intrigat de faptul cum a încercat George Buhnici, la scurt timp după interviul acordat Xtra Night Show, să-și justifice declarațiile în care a susținut că unele femei nu arată bine la plajă din cauza vergeturilor și ar trebui să meargă la sală. Prezentatorul Xtra Night Show susține că vlogger-ul ar fi trebuit mai degrabă să-și ceară simplu scuze că s-a aflat sub influența alcoolului.

 

”Cred că din momentul în care a început și a încercat să repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decât <<Bă, îmi cer scuze, îmi pare rău, băusem și eu ceva>> care cred că ar fi fost acceptat ca răspuns și mai rapid și mult mai ușor decât tot baletul pe care a încercat să-l facă după, că-l urmăresc nu știu cine, nu știu ce cu războiul, dar să legi frânturi de puzzle-uri de acolo, de acolo și de acolo. Asta înseamnă să fii puțin paranoic când nu mai reușești să vezi cu adevărat ce se întâmplă. N-a făcut asta (...) E halucinant. Prin prima acestei explicații abia începi să te uiți atent la ce a zis, că dacă n-ar fi construit deloc această urzeală a tronurilor împotriva lui, unde printre rânduri încearcă să-i spună că din Rusia încearcă să-i facă ceva rău? N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe”, a spus Dan Capatos.

 

În interviul acordat Xtra Night Show, Buhnici a spus: „Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest