Dan Capatos, sărbătorit în platoul Xtra Night Show: „Ajungi să te bucuri că te trezești la vârsta asta!”

 

Dan Capatos a avut parte de o grămadă de surprize de ziua lui din partea membrilor echipei Xtra Night Show.

 

A fost sărbătoare în familia Antena Stars! Dan Capatos, prezentatorul Xtra Night Show, a împlinit 49 de ani. Colegii de platou i-au făcut o sumedenie de surprize, dar nici Cătălin Bordea nu l-a uitat și i-a transmis un mesaj direct de pe aeroport, unde se îmbarca pentru cursa de America.

 

Dan Capatos a lipsit două zile de la emisiune, fiind cu treburi la Iași. Paula Chirilă i-a spus că s-a văzut clar absența lui: „A fost foarte greu fără tine. A venit Andreas, nu suportă comparație”. Apoi au început să curgă surprizele pentru prezentatorul Xtra Night Show.

 

Dan Capatos a primit un tort pe care era inscripționat chipul său cu mesajul „Wanted”, șampanie, dar și un dar special din partea echipei cu care lucrează de ani de zile: un medalion cu un craniu. Un medalion cu cap de mort, e linia bijuteriilor mele. Se asortează. Eu v-am adus cărnăraie, e în redacție”, a spus Capatos.

 

Întrebat ce a făcut de ziua lui de naștere, Dan Capatos a mărturisit că a fost tot pe drumuri și a stat tot timpul pe telefon pentru a răspunde la urări. „Numai pe telefoane, pe drumuri că a trebuit să vin de la Iași, am 49 de cotolani, sărbătorești că te trezești de la vârsta asta! O, s-a făcut dimineață!” , a spus prezentatorul celui mai atractiv show de noapte.

 

Chiar din aeroport, cu câteva minute înainte de a decola spre America, la show-ul America Express, Cătălin Bordea a ținut să-i facă și el o urare specială celui care i-a fost coleg în toți acești ani. „La mulți ani, Dan Capatos.Te iubesc mult și îți mulțumesc pentru tot și mă bucur că ai ajuns până la această vârstă. Nimeni nu credea”, a transmis Bordea.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest