Dana Săvuică și-ar fi dorit să facă echipă cu Carmen Negoiță la Asia Express! Movitul pentru care nu s-a putut!

 

Vedeta a mărtusirit că ar fi vrut să participe la Asia Express, dar a dezvăluit și de ce acest vis al ei nu s-a împlinit.

Este de notorietate faptul că Dana Săvuică este o împătimită a călătoriilor și experiențelor inedite, iar formatul emisiunii concurs Asia Express era un prilej ideal să vadă lucruri noi, dar să observe și nivelul propriu de competitivitate. În exclusivitate la Xtra Night Show, vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să participe, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza problemelor de sănătate. Concret, Dana Săvuică a suferit o operație la coloană și de atunci nu are voie să facă efort, iar un rucsac de 10-15 kilograme ar fi fost prea mult pentru spatele șubred al vedetei.

„Mi s-a tot propus și mie să intru în această cursă, dar pentru că am avut operație pe coloană eu nu am voie să car acel ghiozdan de 15 kg în spate. Nu am voie să alerg, să fac efort și așa mai departe. Carmen (nr. Negoiță) a plecat alături de sora ei, poate că mi-ar fi plăcut și mie să fiu acolo, dar măcar cu gândul pot fi alături de el. Eu nu mai știu nimic despre ea pentru că știi că nu au voie cu telefonul, pentru că telefonul li se ia. Aștept și eu vești cât de curând. Sunt convinsă că a avut emoții, dar am văzut că abia aștepta să vadă. A văzut ce probe s-au dat, s-a pregătit, a făcut training, tocmai pentru a-și echilibra corpul”, a spus Dana Săvuică la Xtra Night Show.

Ea a dezvăluit că și-ar fi dorit să facă echipă cu Carmen Negoiță, și a explicat și motivele: „Cu Carmen pentru că știu că e un foarte bun organizator și este forțoasă. Eu dacă mai așa, dacă nu-mi place ceva mai am puțin și plâng, nu mai am răbdare. Cu ea sau cu sora mea. Poate cu prietenul meu, nu știu. Era teroare cu el, îl puneam să facă tot. Glumesc, noi facem o echipă bună în viața de zi cu zi și am fi fost ok și într-o provocare de genul ăsta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest