Daniel Onoriu și soția, în platoul Xtra Night Show după ce pilotul a ieșit din coma de 55 de zile! „Nu știam dacă va trece peste noapte!”

 

Isabela a povestit momentele grele prin care a trecut în timp ce partenerul ei de viață se afla intubat, în comă profundă, aproape două luni.

 

55 de zile s-a aflat Daniel Onoriu în comă, zbătându-se între viață și moarte pe un pat de spital, și asta ca urmare a unei operații de micșorare a stomacului ce a avut loc la o clinică din Turcia. În urma intervenției chirurgicale, pilotul a suferit mai multe complicații, iar el a stat timp de 55 de zile în comă și peste 100 de zile la ATI.

 

Pentru telespectatorii Xtra Night Show, Isabela a povestit momentele de groază prin care a trecut în toată această perioadă. Partenera de viață a lui Daniel Onoriu a spus cum intra în salonul unde se afla soțul ei conectat la o mulțime de aparate, iar în tot acest timp medicii îi spuneau cum șansele de supraviețuire aproape că nu există și că din moment în moment Daniel Onoriu ar putea să moară.

 

”A fost foarte, foarte greu. Mi-e greu și să povestesc, nu mi-am pierdut niciodată speranța, dar erau zile și nu știam dacă va trece peste noapte. Intram la ATI doar cu cerere, că era și perioada cu COVID. Făceam cerere și intram o dată pe săptămână, echipată. Îmi era foarte greu când îl vedeam, simțeam că înnebunesc acolo lângă el, când îl vedeam în starea aia, când îmi ziceau că sunt șanse minime de supraviețuire”, a spus soția lui Daniel Onoriu la Xtra Night Show.

 

Totodată, cei doi soți au anunțat în exclusivitate la Antena Stars că au decis să dea în judecată clinica din Turcia unde pilotul a fost operat pentru micșorarea de stomac, ca urmare a complicațiilor de care acesta a avut parte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest