Daniela Crudu este în 14 săptămâni! Dezvăluiri exclusive la XNS despre cum decurge sarcina!

 

Fosta asistentă TV a ajuns din postura de invitată la emisiunea care a lansat-o în showbiz-ul românesc. Ce spune despre sarcină.

 

Daniela Crudu este gravidă în 14 săptămâni, așadar a trecut în cel de-al doilea trimestru al sarcii, dar nu știe încă sexul copilului. Sunt mici bănuieli, medicul care monitorizează sarcina fiind de părere că fosta asistență TV va avea o fetiță. Și experimentul din platoul Xtra Night Show, „Cruduța” așezându-se pe lingură, conduce spre același deznodământ.

 

Vedeta a povestit în cadrul emisiunii că a avut stări de rău în primul trimestru al sarcinii, care i-au adus și un avantaj, determinând-o să renunțe la fumat. Ea a mai dezvăluit că partenerul ei este cel care a decis nașii, anume un prieten bun al lui din copilărie.

 

„Acum am 14 săptămâni. Avem nași, sunt prietenii lui Dani din copilărie. Ne cunoaștem foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Acum sunt bine, mi-am revenit. Nu mai am stări de grație. Sunt fericită că pot și eu să ies afară, să fac chestii, mă duc la munte. Nu puteam să fac nimic, că îmi era rău. Stăteam numai în pat, plus somnolență.

 

Mă duc cam la trei săptămâni la consultații. Am fost la doctor și nu s-a văzut. Bine, doamna doctor a spus că ea crede că e fetiță, din ce vede ea. Dar a spus că nu poate să spună 100%. De fiecare data vine și iubitul meu cu mine. Ști ce frumos e, să vezi toate momentele alea. Când se fac mai mari, au capul mare, corpul mic, zici că sunt extratereștrii. Acum stătea picior peste picior. Sunt entuziasmată. Pofte nu am, doar dacă trec printr-o gogoșerie și mioare frumos. Dar mi-e foame, mănânc tot ce e prin casă, chips-uri. Când mănânc prostii chiar mi-e rău. Nu mai pot să fumez, că mi-e rău. Nu mai intră”, a povestit Daniela Crudu, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest