Daniela Crudu știe sexul bebelușului: ”Am primit testul din America, pe mail”

 

Fosta asistentă TV este în al nouălea cer. În exclusivitate la Xtra Night Show, ea a dezvăluit sexul copilului și a dezvăluit și numele.

 

Daniela Crudu este gravidă în 14 luni. La precedenta participare la Xtra Night Show, Dan Capatos și co-prezentatorii au făcut o serie de teste pentru a afla sexul copilului fostei asistente TV. Încercările mai degrabă băbești – așezarea pe lingură, nu pe furculiță – a graviduței s-au dovedit corecte. Asta pentru că Daniela Crudu va avea o fetiță. Vedeta este în al nouălea cer!

Însărcinată în 14 săptămâni, vedeta de la Antena 1 a precizat că va fi mămică de fetiță. Fericită după ce a aflat vestea cea mare, aceasta a mărturisit că o va chema Daiana, așa cum își dorea încă de când a aflat de sarcină.m"Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a mai spus bruneta, la Xtra Night Show.", a declarat Daniela Crudu, în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Dacă la început a avut dureri și ceva probleme cu sarcina, în timp acestea s-au atenuat vizibil, Daniela Crudu spunând acum că se simte excelent: "Acum sunt bine, mă simt mai bine. Nu îmi mai este rău. Data trecută mi-a fost rău."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest