Daniela Gyorfi a rămas fără conturile de socializare: „Nu le dau satisfacție”

 

Artista și-a pierdut conturile oficiale de Instagram și Facebook dintr-un motiv cel puțin bizar.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Daniela Gyrofi a explicat care au fost motivele din cauza cărora a rămas fără conturile oficiale de Facebook și Instagram. Potrivit artistei, administratorii rețelelor de socializare i-ar fi transmis acesteia că nu o mai recunosc, după ce a publicat mai multe imagini din perioada ei de glorie, de acum mulți ani.

 

”Eu am postat melodii și câteva apariții de acum foarte mulți ani. N-am postat de foarte mult timp, nu mă mai îmbrac nici sexy. Mi-au scris acolo că nu mă mai recunosc. Mie mi s-a închis și contul de Youtube de două ori”, a declarat Daniela Gyorfi la Xtra Night Show.

 

Și o altă variantă stă în picioare: vedeta să fi fost victima hackerilor care i-au spart conturile, având în vedere că până acum nu au mai fost cazuri de acest gen. Cum ascensiunea ei s-a produs mult mai devreme de apariția rețelelor de socializare și nu se consideră un produs al acestora, artista nu dorește să facă demersuri pentru recuperarea acestora, mulțumindu-se cu faptul că i-a rămas contul de Facebook de artist, unde lumea o poate urmări.

 

”Să îl atace și să îl ia. Eu nu sunt artistă pe care să o fi făcut Instagram. Nu le dau satisfacție. Mi-a rămas Facebook de artist, cine vrea să mă urmărească și își dorește să îmi vad evoluția în melodii și așa mai departe, o să mă găsească”, a spus Daniela Gyorfi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest