Daniela Gyorfi, adepta teoriile conspiraționiste: „Vaccinul te ajută să mori mai repede!”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cântăreața a preconizat ce va face dacă se va ajunge la cea de-a patra doză de vaccin.

 

Ca pentru majoritatea artiștilor, și pentru Daniela Gyorfi perioada pandemiei, cu restricțiile de rigoare, a fost una dificilă. Cântăreața a dezvăluit în  exclusivitate la Xtra Night Show că s-a vaccinat cu toate dozele dintr-un singur motiv: pentru ca libertatea sa de mișcare să nu fie afectată și astfel să poată călătorii oriunde își dorește. Ea crede că vaccinul te ajută să mori mai repede și spune că se vorbește în toată lumea să se mai bage un vaccin pe piață, al patrulea.

 

„Este cam nasol ce se aude, dar poate că nu este adevărat. Sunt estimări, se vorbește să mai facem încă un vaccin, al patrulea. Astea nu te ajută la nimic, dar mori mai repede. Pe mine m-au ajutat vaccinurile ca să pot să plec afară, că altfel n-aveam cum”, a spus cânăreața, în cadrul emisiunii Xtra Nighit Show.

 

Având în vedere opinia tocmai divulgată despre vaccin, cunoscuta cântăreață, în mod firesc, nu și-ar mai face și cea de-a patra doză: „Dacă se mai pune un nou vaccin, nu știu dacă-l mai fac. Nu știu de alții, dar eu m-am simțit foarte rău după vaccin. Eu am înțeles că toată lumea care a făcut vaccin răcește mult mai repede. Sper să fie bine, să fim optimiști! Dumnezeu sper să se uite la noi cu fața și să ne mai ferească”.

 

Cântăreața consideră că pandemia a schimbat comportamentul oamenilor. Ea se află într-o perioadă de recuperare și spune că este dedicată total muncii în această perioadă: „Nu mai este ce a fost până în pandemie, în 2019. Mai ales acum, oamenii, chiar dacă au bani, se gândesc altfel. Eu nu mă plâng, îmi place ceea ce fac, îmi place mult și mă încurajează că oamenii mă sună. Nu mă plâng, scot melodii în continuu!”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest