Daniela Gyorfi, detalii exclusive la XNS după ce a câștigat procesul pentru teren: ”Iau în tranșe banii. Dacă trebuia să dau la stat, era altfel…”

 

Vedeta are de încasat peste 100.000 de euro, dar banii nu vor veni toți odată. Ce a declarat artista la Xtra Night Show.

 

Mama Danielei Gyorfi a moștenit de la părinții ei un teren într-o zonă bună din București. A dat în judecată statul pentru a-l recupera, între timp s-a stins, iar cântăreța a continuat litigiul timp de cinci ani. Zilele trecute, instanța i-a dat câștig de cauză, astfel încât are de încasat din partea statului peste 100.000 de euro. Invitată la Xtra Night Show, artista a oferit o serie de detalii despre această speță.

 

„Nu este un teren pe care îl aveam eu. Este o retrocedare pentru care mama mea s-a judecat. Bunicii din partea mamei, erau gospodari și aveau un teren. Le-a luat casa pe timpul lui Ceaușescu și a rămas pământul asta. Am fost la o firmă specializată în retrocedare că trebuie acte...De când era Viorel Lis primar...”, a spus Daniela Gyorfi, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

Deși biruitoare în litigiul cu statul român, Daniela Gyorfi are o nemulțumire și anume faptul că va primi banii cu țârâita și nu toți o data: „Iau în tranșe banii...Dacă trebuie să dai ceva la stat, e altfel...Problema este că dacă ai tu de luat ceva de la stat, trebuie să aștepți. Mă întreba cineva cum fac dacă primesc bani. Eu mă bucur oricât ar fi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest