Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre George Tal de Ziua Îndrăgostiților: „Dacă nu era sportiv nu făcea față situației”

 

Artista a mărturisit la Xtra Night Show că de-a lungul timpului sentimentele față de bărbatul din viața ei au căpătat alte forme.

 

Daniela Gyorfi este împreună cu George Tal de mai bine de 15 ani, iar rodul iubirii lor este Maria. Chiar dacă sunt împreună de atâta timp, cei doi nu și-au oficializat relația, artista explicând în cadrul unui interviu mai vechi din ce cauză: "Sinceră să fiu, în perioada aceasta numai la căsătorie nu mi-a stat gândul! Ăsta e adevărul! În plus, noi suntem o familie și nu ne leagă actul în sine. Putem sta împreună și fără să ne căsătorim oficial. Ne-am obișnuit. Suntem uniți, ne iubim, ne respectăm, nu cred că un act este o dovadă mai mare de iubire sau te face mai puternic și încrezător în viitor".

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, artista a vorbit despre modul în care au evoluat sentimentele ei față de George Tal, mărturisind: ”Clar nu îl iubesc pe George ca la 18 ani sau la 36 când ne-am cunoscut. Dragostea înseamnă mai mult decât cea trupească. Cred că acum îl iubesc mai mult decât l-am iubit primii trei ani în care, într-adevăr, dacă nu era sportiv nu făcea față situației.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest