Daria Radionova pune piciorul în prag după ce a fost înșelată: „Nu-l mai iubesc. S-a terminat!”

 

Rusoaica a fost categorică la Xtra Night Show, iar Alex Bodi a aflat că între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți este.

 

Alex Bodi a plecat cu Ema Uta în vacanță în Bahamas. A făcut tot posibilul ca iubita oficială, Daria Radionova, să nu se prindă. Cei doi au publicat fotografii din același loc, doar că din unghiuri diferite și se poate observa cu ușurință că au petrecut împreună. Partenera oficială a lui Alex Bodi și-a dat seama că iubitul iar a călcat strâmb, drept urmare a șters toate pozele de pe contul ei în care apare și acesta.

 

Este evident faptul că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a renunțat la dragostea pentru Daria Radionova pe care o numea ”soție” și s-a întors la Ema Uta, după câteva luni de la despărțire. Rusoaica nu a acceptat pasul greșit făcut de afacerist și a declarat la Xtra Night Show că a trăit cu speranța că acesta se va schimba, dar fără succes. Bomba sexy a spus că i-au fost înșelate toate așteptările, având în vedere că Alex Bodi a numit-o soție și că i-a promis că va face copii cu ea.

 

”M-am săturat de jocurile lui. Nu am timp pentru așa ceva. I-am spsu de la bun început că, dacă vrea într-adevăr să se schimbe, putem încerca, dacă nu...nicio șansă să-mi pierd timpul cu așa ceva. Și, după cum se poate observa, oamenii nu se schimbă și el nu s-a schimb. Mi-a spus că el își dorește o familie, copii, m-a numit soția lui. Pentru ce?”, a spus Daria Radionova la Antena Stars.

 

Escapada lui Alex Bodi cu Ema Uta pare picătura care a umplut paharul pentru rusoaică. Daria Radionova nu mai pare dispusă să facă vreo concesie și susține că nu îl mai iubește pe Alex Bodi și nu mai vrea să mai fie niciodată asociată cu el.  Rusoaica mărturisește s-a săturat de tot ceea ce ține de afacerist și că de această dată lucrurile sunt destul de clare. Ea nu mai vrea să se mai împace niciodată cu omul de afaceri și consideră că de acum totul s-a terminat între ei și nu mai există nicio șansă la a mai fi împreună.

 

”Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asocitată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat”, a mai spus ea la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest