De ce a refuzat Oana Roman să facă politică: ”La noi, în România, nu se fac lucruri pentru oameni”

 

Fiica fostului premier al României nu are de gând să calce pe urmele tatălui, așa că nu a dat curs invitațiilor de a se înscrie în partidele politice.

 

Oana Roman a fost prezentă la un eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului. Având în vedere locația, în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a fost întrebată de ce nu a călcat pe urmele tatălui său, Petre Roman, fost premier al României. Oana Roman a dezvăluit că propunerile în acest sens nu au lipsit, din contră au fost numeroase. Ea a explicat de ce nu le-a dat niciodată curs.

 

Fosta prezentatoare TV apreciază că politica dâmbovițeană este marcată de compromisuri. Totodată, vedeta a precizat și că ea ar vrea să facă „lucruri pentru oameni”, dacă ar fi să intre în politică, dar nu face acest lucru pentru că în România nu ar fi posibil. În plus, consideră că nu a moștenit de la tatăl ei diplomația, esențială pentru o carieră în acest domeniu. La Xtra Nighe Show, Oana Roman a precizat toate motivele care au determinat-o să nu facă un pas în acest domeniu.

 

S-au gândit alții să-mi propună lucrurile astea, numai că eu întotdeauna am refuzat. Unu, pentru că nu m-am regăsit niciodată prea bine în niciun partid și doi, pentru că eu nu sunt făcută pentru politică, pentru că eu nu știu să tac, nu prea știu să fiu diplomată, mă cam enervez și când faci politică nu prea e bine să fii așa. Deci nu cred că aș avea foarte mare succes, mai ales că în politică în România trebuie să faci foarte multe compromisuri și eu nu sunt decât cu munca. Pe mine mă interesează doar să fac lucruri și la noi în politică, din păcate, nu prea se fac multe lucruri .... mă rog, nu prea se fac lucruri pentru oameni. Politica înseamnă să te pui în slujba oamenilor și atât. La noi lucrurile nu sunt chiar așa și de asta am evitat întotdeauna.” a declarat Oana Roman, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest