De ce a renunțat Cristian Boureanu la cariera politică: ”Am aflat cine mi-a tras preșul de sub picioare”

 

Afaceristul a dezvăluit la Xtra Night Show ce l-a determinat să se retragă de pe scenă politică autohtonă.

Cristian Boureanu s-a implicat în urmă cu mai bine de un deceniu în viața politică. Dar treptat a ieșit din ea, dezvăluind și motivul: faptul că-i era deja dor de viața de dinainte de politică. În exclusivitate la Xtra Night Show, afaceristul a făcut o serie de declarații pe această temă.

„A fost o decizie asumată, mai ales de când am ieșit din politică. De 11 ani eu nu am mai dat o declarație politică. Inițial, am zis să iau pauză pentru un an și să văd ce se întâmplă. Mi-am dat seama că mi-era dor de viața mea de dinainte. După 11 ani de stat pe margine mi-am dat seama ce îmi lipsea. Spatele, nu am fost în echipele în care am fost. Am aflat cine mi-a făcut rău și cine mi-a tras preșul de sub picioare”, a declarat Cristian Boureanu la Xtra Night Show

El a mai precizat: „De șase luni sunt mult mai liniștit. Din decembrie am scăpat de toate tinichele din politică. Nu mai las pe nimeni să-mi tulbure liniștea. Plus că cei șapte ani de probleme, dar vorba avocatului, au fost 13, că am mai avut un dosar făcut de un prieten, dar atunci nu știam. De când am intrat în tumultul acesta, au dispărut „prietenii”. Prieteni adevărați am puțini. Pe plan personal sunt liniștit. Am fost implicat doar când m-am îndrăgostit și am avut relații lungi”.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest