De ce a sunat Claudia Pătrășcanu la 112 în ziua nunții surorii lui Gabi Bădălău: „Era ora 18:00…”

 

După o nouă înfățișare la Tribunal în procesul de divorț, afaceristul a făcut o serie de acuzații dure la adresa soției Claudia Pătrășcanu.

 

După ultimele evenimente din viața celor doi, când cântăreața a dat dovadă că e capabilă de concesii, lăsându-și copiii în vacanță cu tatăl, toate lumea s-ar fi așteptat ca relația să fie una cât se poate de civilizată. Însă, după ce joi a fost la Tribunal pentru o nouă rundă în procesul de divorț cu mama copiilor săi, Gabi Bădălău a făcut o serie de dezvăluiri despre modul în care aceasta se comportă.

 

Printre altele, afaceristul a mărturisit că weeekend-ul trecut, în ziua nunții surorii sale Sabrina, Claudia Pătrășcanu a apelat poliția și a făcut o nouă plângere la adresa sa, pe motivul că Gabi Bădălău nu i-a adus copiii acasă la ora stabilită, bărbatul spunând că se înțelesese cu soția lui să vină cu cei mici luni dimineață.

 

”E foarte defecutoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg și sunt uimit și șocat de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. Nu înțeleg răutatea pe care o are asupra mea de a mă decade din drepturi, de a mă omorî mai are să zică. Îmi face plângeri zilnic sau săptămânal, inclusiv duminică când am avut un eveniment în familie a sunat la 112 pentru o prostie, sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18 și că nu duc copiii acasă, cu toate că aveam un acord să duc copiii luni”, a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

 

Tânărul afacerist a căutat o explicație cu privire la comportamentul dual al soției lui, ajungând la concluzia că aceasta ar putea fi bipolară: ”Claudia e bipolară și are dublă personalitate și nu înțeleg cu mine, tatăl copiilor, care eu încerc să fiu foarte civilizat și foarte diplomat cu ea, eu am formulat o cerere, o tranzacție la începutul dosarului, că tot spune că nu-i dau divorțul, de parcă ar fi un obiect, am făcut aceea tranzacție care era în avantajul ei și al copiilor, dar nu a acceptat-o”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest