De ce Adina de la Heaven nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Glance: “Nu am mai dormit împreună”

 

Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Adina de la Heaven a dat cărțile pe fața și vorbit deschis despre relația pe care o are cu iubitul ei, Glance. Deși au un copil împreună, artista a mărturisit că există un motiv întemeiat pentru care nu își dorește să îmbrace rochia de mireasă niciodată.

Adina Postelnicu și Glance formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă amândoi sunt persoane publice și sunt destul de cunoscuți în industria muzicală românească, viața amoroasă a cărei protagoniști sunt a stat departe de ochii curioșilor încă de la început. Astfel că ultima dezvăluire a Adinei a luat pe toată lumea prin surprindere.

Adina de la Heaven susține că motivul pentru care nu își dorește să se casătorească cu Glance constă în faptul că nu crede în instituția căsătoriei și este de părere că nu un act unește doi oameni, ci respectul și încrederea pe care și-o acordă unul celuilalt.

„Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem „la revedere”. Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul”, a spus Adina.

Mai mult decât atât, Adina a vorbit și despre perioada de izolare în care a fost nevoită să stea departe de partenerul de viață, din cauza riscului de a se infecta, atât ea, cât și mama ei care se confruntă cu probleme de sănătate.

”Ne-am propus să stăm 2-3 luni împreună cu mama și apoi să mă duc la bărbatul meu. Ne-am mutat împreună abia anul acesta în februarie. Ne-am văzut în fiecare zi, dar nu am stat dormit împreună. Trebuia să fim precauți, plus că el se ducea la studio, el a trebuit să umble, asta e. Noi ne-am văzut în fiecare zi aproape”, a spus Adina de la Heaven la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest