De ce au divorțat Andrei Ștefănescu și Antonia, de fapt: “Nimeni nu știe exact ce se întâmplă în spate”/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Andrei Ștefănescu a oferit câteva detalii despre motivul care ar fi stat în spatele divorțului de Antonia, mama fiului său. Totodată, prezentatorul de la Antena Stars a mărturisit că nu ar spune unei a treia căsnicii, dacă va simți să facă din nou pasul cel mare.

Andrei Stefănescu și Antonia au semnat actele de divorț, la notar, pe cale amiabilă, iar între ei există o frumoasă relație de prietenie pe care o păstrează de dragul fiului lor. Și chiar dacă a trecut o bucată de timp de când cei doi au divorțat, prezentatorul TV de la Antena Stars încă nu s-a afișat cu nicio altă domnișoară, semn că încă se înscrie pe lista burlacilor din showbiz.

În cadrul emisiunii XNS de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu a mărturisit că dacă va simți să se căsătorească, atunci o va face fără să stea prea mult pe gânduri.

”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a spus Andrei Ștefănescu.

Cât despre motivele care au condus la divorț, Andrei Ștefănescu a recunoscut că și el poartă o parte din vină. Mai mult decât atât, artistul a subliniat că o problemă ar fi constat în faptul că nu au avut timp de vacanțe în cuplu, lucru care a dus la o ruptură.

”Eu am luat lucrurle exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest