De ce i-a fost frică Mirelei Vaida să colaboreze cu Armin Nicoară! Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show!

 

Prezentatoarea de la Antena 1 a dat toate detaliile despre parteneriatul cu saxofonistul, mărturisind și cine a venit cu ideea colaborării muzicale.

 

În mai puțin de 24 de ore, colajul muzical realizat de Mirela Vaida și Armin Nicoară a strâns peste 150.000 de vizualizări, semn că se bucură de un real succes. Prezentatoarea de la Acces Direct și cunoscutul saxofonist au scos pe piața muzicală un colaj inedit care conține melodii mai vechi, printre ele numărându-se „Se mărită Mona mea”, interpretată de Azur.https://www.fanatik.ro/wp-content/themes/FanatikTwenty/assets/images/transparent.png „Ileană, Ileană” a Romicăi Puceanu este o altă piesă cântată de Mirela Vaida alături de Armin Nicoară și trupa acestuia.

 

După ce a lansat colajul la emisiunea pe care o moderează la Antena 1, acesta a fost urcat în întregime pe canalul de Youtube, monetizat, al lui Armin Nicoară. Seara, cei doi protagoniști au fost prezenți la Xtra Night Show de la Antena Stars. În cadrul emisiunii, Armin Nicoară a recunoscut că această colaborare cu Mirela Vaida a fost o onoare pentru el, în condițiile în care cei doi cântă stiluri muzicale diferite și între ei este o diferență de vârstă de aproape 15 ani.

 

De partea cealaltă, Mirela Vaida a mărturisit că tocmai diferența de vârstă și de abordări a celor doi a făcut-o să se teamă că proiectul lor ar putea să nu fie unul de succes. ”Voi vă imaginați că ne despart pe noi doi cred că vreo 15 ani, diferența de vârstă și venim din două generații diferite, cu concepții diferite, cu fel de a vedea lucrurile diferit, așa încât pentru mine a fost o mare frică”, a spus Mirela Vaida.

 

Vedeta a mai devoalat faptul că ideea a fost chiar a producătorului emisiunii ”Chef de viață cu Claudia Puican și Armin Nicoară”, Adriana Vișan, care este o prietenă comună. Prezentatoarea Antena 1 a mărturisit că acest stil muzical pe care l-a abordat este total nou pentru ea, așadar piesele din colajul de petrecere se apropie și se potrivesc mai mult stilului pe care îl cântă Armin Nicoară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest