De ce își face griji Gina Pistol pentru micuța Josephine. Mărturisiri la Antena Stars: „Și uite că trăiesc teama!”

 

Marile schimbări care se întâmplă la nivel global o îngrijorează teribil pe simpatica prezentatoare TV, care se teme că fetița ei va trebui să crească într-un mediu care nu va mai avea nimic în comun cu trecutul.

 

Pandemia generată de coronavirus, iar mai nou războiul din Ucraina sunt pe cale să modifice realitățile pe care le știam. Toate aceste evenimente pot cântări mult în dezvoltarea copiilor noștri. Este și temerea Ginei Pistol că schimbările la nivel planetar pot conduce la o nouă lume, o nouă ordine, total diferită comparativ cu ce am fost toți învățați.

 

Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că cea mai mare temere a ei era că lumea să nu mai fie la fel, însă se pare că inevitabilul s-a produs în viața nostră, a tuturora, implicit și a frumoasei blondine. După 2 ani în care am fost chinuiți de pandemia de Covid 19, în care libertățile ne-au fost limitate, iată că o nouă amenințare bate la ușa Europei, anume invazia Rusiei în Ucraina, care poate schimba harta continentului, dar și ordinea mondială.

 

„Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut.Vorbeam cu Andrei ( n.r. Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil. Pentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu. Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: "Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel". Și uite că trăiesc teama'', a declarat Gina Pistol pentru Antena Stars.

 

Avânt în vedere schimbările masive care par să se producă la nivel planetar, atât Gina Pistol, cât și Smiley nu-și fac momentan planuri de mărire a familiei. Iată ce a spus cântărețul când a fost întrebat dacă au de gând să mai aducă pe lume un copil: „N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici…”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest