De ce l-a scuipat Gigi Becali pe Dan Capatos! Cum a reacționat prezentatorul: „Ce ai, ce ți-am făcut?”

 

La Xtra Night Show, Dan Capatos a dezvăluit o întâmplare din trecut ce-l are în prim plan pe nimeni altul decât Gigi Becali.

 

Aseară, la emisiunea pe care o moderează, Dan Capatos a povestit o istorioară ce s-a întâmplat cu mai mulți ani în urmă. Vedeta TV și-a adus aminte cu zâmbetul pe buze de o întâlnire cu latifundiarul din Pipera. Totul s-a întâmplat în zona Lacul Tei. Capatos era în mașină, cu geamul lăsat jos, și a fost scuipat de nimeni altul decât Gigi Becali.

 

În cadrul emisiunii pe care o și prezintă, Xtra Night Show, Dan Capatos a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Prezentatorul a fost scuipat, în urmă cu mai mulți ani, chiar de către Gigi Becali. Ce-i drept, totul a fost un accident, iar Dan Capatos își aduce aminte cu amuzament de întâmplarea cu pricina.

 

Întâmplarea cu pricina a avut loc acum mai mulți ani, pe bulevardul Tei din Capitală. Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show se afla în propriul autoturism, cu geamul lăsat, când s-a trezit că este scuipat chiar de către Gigi Becali.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Dan Capatos a întors și a pornit în urmărirea lui Becali. L-a prins din urmă într-o intersecție și i-a cerut explicații pentru gestul acestuia. Gigi Becali a părut extrem de confuz atunci când Dan Capatos l-a acuzat că l-a scuipat, mai ales că cei doi aveau o relație bună. Ulterior, afaceristul și-a dat seama de incident și i-a spus că a fost pur și simplu un accident.

 

”Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo, îi zic, bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva? Mi-a zis - ce-i, mă, tată?- Păi, zic, de ce m-ai scuipat? - Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa. L-a luat vântul! -Se întâmpla de mult, mă rog”, a povestit Dan Capatos


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest