De ce nu a alergat Andreea Bălan niciodată după iubire: „Universul îți trimite persoana potrivită!” Condiția ce trebuie îndeplinită!

 

Cântăreața și-a expus propria filosofie despre dragoste și a explicat de ce a ajuns de două ori în decurs de nicio lună în Dubai.

 

Andreea Bălan are o viață profesională perfectă, iar una amoroasă mai degrabă tumultuoasă. În cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit că nu a alergat niciodată după iubire și a explicat și de ce, expunându-și propriile crezuri legate de modul cum se dezvoltă relațiile de cuplu. Vedeta apreciază că trebuie să fie îndeplinită o singură condiție pentru a găsi fericirea în relații, anume „să te iubești pe tine și să te simți împlinită”. Dacă această condiție este îndeplinită, atunci tot Universul va lucra astfel încât să-ți meargă bine în dragoste.  

 

”Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoane potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină. Persoanele au apărut în viața mea inopinant, nu a trebuit să fac ceva, pur și simplu dragostea vine”, a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show.

 

Despre viața amoroasă a cântăreței nu se mai cunosc atât de multe lucruri ca în anii trecuți, asta pentru că artistă preferă să fie mult mai discretă și să arate lumii altfel de lucruri, mai puțin cele ce țin de dragoste. Spre exemplu, Andreea Bălan a arătat că a fost în două rânduri, în decurs de nicio lună, la Dubai. O dată cu fetițele sale în vacanță, apoi cu un grup de prietene.

 

Ea a mărturisit recent că vizitele în Dubai au și un alt scop, unul ce ține de business. Andreea Bălan are de gând să-și ia apartament în Dubai în care să locuiască 2-3 luni pe ea, iar după să-l închirieze. Artista știe că aceast business e destul de profitabil, astfel consideră că se merită o așa investiție, chiar dacă nu e deloc una mică. Cântăreața a vizionat deja câteva apartamente de la etajele superioare ale unor zgârie-nori, iar ea a aflat mai multe detalii în ceea ce privește cumpărarea unuia dintre ele.

 

”Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici în Dubai în vacanță și de ce nu să avem și noi aici o locație, un apartament în Dubai, ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an și să stăm aici. Investiția ar fi ceva, se poate plăti în rate, doi ani de zile”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest