De ce nu a purtat Magdalena Chihaia inelul de logodnă primit de la Dinu Maxer: „Un bijutier de cartier”

 

Cererea în căsătorie a coregrafei de către Dinu Maxer nu a fost lipsită de probleme, după cum aceasta a mărturisit în exclusivitate la XNS.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au fost în platoul Xtra Night Show, după ce au revenit din vacanța italiană în timpul căreia, la Veneția, pe o gondolă, artistul a pus marea întrebare. Toate bune și frumoase, cu o singură excepție: inelul de logodnă, care a fost mult mai larg decât ar fi trebuit, drept urmare viitoarea lui soție nu l-a putut purta.

”S-au dus la un bijutier de cartier și a luat o măsură destul de mare. Îmi venea inelul aici. Ieri, când l-am micșorat, am observat că era cu vreo șase mărimi mai mare. Nu l-a măsurat bijutierul”, a declarat Magdalena Chihaia, la Xtra Night Show.

Coregrafa a atins și un alt subiect, cel al unui copil împreună cu Dinu Maxer și a dat de înțeles că și-ar dori să facă unul peste doi ani. ”El are deja doi, prin alianță cumva, relativ, sunt și ai mei. La un moment dat...Știa pentru că eu i-am spus că vreau să urmez tradiția. Mama m-a născut la vârsta de 40 de ani. Până la 40 de ani mai am doi ani”, a mai declarat iubita lui Dinu Maxer


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest