De ce nu s-a căsătorit Annes cu iubitul cu care este din adolescență: „M-a cerut după 10 ani și am zis DA”

 

La Xtra Night Show, cântăreața a dezvăluit care au fost motivele care au determinat-o să nu se mărite după mai bine de două decenii de relații.

 

De 24 de ani, Annes este împreună cu iubitul său. Povestea lor de dragoste este impresionantă, având în vedere longevitatea, însă până acum nu au făcut pasul pe care societatea îl consideră important: căsătoria. Și asta chiar dacă a fost cerută ca la carte în urmă cu 10 ani.

 

La Xtra Night Show, vedeta a dezvăluit cum au stat lucrurile. Inițial a amânat momentul marelui eveniment, apoi pandemia de Covid 19 a fost cea care nu a mai permis să aibă loc nunta. Cei doi au decis să facă nunta în 2020, însă planurile lor au fost anulate din cauza măsurilor restrictitive dictate de autorități. Artista a mărturisit în exclusivitate la Xtra Night Show că vrea o nuntă numeroasă și își dorește ca la marele eveniment să participe 400 de invitați. Annes și iubitul ei s-au cunoscut încă din perioada adolescenței, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit și se înțeleg de minune. Artista a mărturisit că la începutul relației nu și-a dorit să se mărite și nici să aibă copii.

 

''Așa mi-am dorit. N-am crezut că ar consolida mai mult o relația. Nu știu ce a fost cu noi... În 2020 ne-am hotărât să facem nunta, am fost la Andreea Bălan și George și ne-a plăcut locația foarte tare și ce a urmat nu ne-a mai plăcut. M-a cerut după 10 ani și am zis ''DA''. La 19 ani i-am zis că nu vreau să mă mărit și că nu vreau nici copii. A funcționat totul foarte mișto la noi'', a declarat Annes la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest