De ce Ramona Ilie și partenerul de viață au așteptat mai bine de 10 ani ca să se căsătorească: „Nu după indicațiile celorlalți”/ VIDEO

 

Ramona Ilie a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a vorbit cu lux de amănunte despre unul dintre cele mai speciale evenimente din viața ei: nunta cu cel care i-a fost alături la bine și la greu mai bine de un deceniu. Prezentatoarea Antena Stars a mărturisit de ce a făcut pasul cel mare abia acum, după 12 ani de relație.

Ramona Ilie este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, astfel că nu este de mirare că a fost curtată de-a lungul timpului de numeroși bărbați influenți din lume mondenă românească. Chiar și așa, inima ei a fost oferită totalmente de cel care i-a fost alături mai bine de 12 ani și cu care a decis să treacă la nivelul următor al relației.

Potrivit spuselor sale, motivul pentru care au făcut nunta abia după 12 ani a fost pentru că ambii și-au dorit să ajungă să fie independenți financiari.

„Am avut alte priorități. Ne-am organizat singuri nunta. Ai nevoie de bani și n-am vrut să luăm de la părinți, pentru că am vrut să ne-o facem fix așa cum ne-o dorim noi, nu după indiicațiile celorlalți. (...) Altele au fost prioritățile. Am vrut întâi să ne luăm o casă a noastră, am vrut să fim stabili cu job-ul”, a spus Ramona Ilie, la Xtra Night Show.

Vrea să devină mamă pentru prima dată

Tot în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Ramona Ilie a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul de viață vor să devină părinți pentru prima dată, acum că au trecut la nivelul următor al relatiei.   

„Am zis că după căsătorie poate urma și un copil și am vrut să știm noi că suntem așezați și liniștiți. (...) Am zis să legalizăm lucrurile pentru că vrem să urmeze și pasul următor”, a mai declarat prezentatoarea Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest