De la ce a pornit conflictul dintre Jador și Bogdan Mocanu: “Trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus”/ VIDEO

 

După ce s-a tot zvonit că prietenia dintre Jador și Bogdan Mocanu s-a stricat, după ce manelistul l-ar fi făcut “îngâmfat, gelos și inconștient”, Bogdan a vorbit cu lux de amănunte despre relația care există între ei, de fapt, dar și de la ce anume ar fi pornit conflictul.

Invitat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față în ceea ce privește presupusul scandal dintre el și Jador. La scurt timp după ce manelistul a scos în evidență câteva defecte de-ale acestuia, cei doi nu au mai fost surprinși împreună, desi înainte erau de nedespărțit.

Bogdan Mocanu a declarat că nu este supărat pe Jador pentru lucrurile pe care le-a spus pentru el, considerându-l o persoană importantă în viața sa. Mai mult decât atât, acesta a spus că va purta o discuție serioasă cu el în curând, pentru a-l face să înțeleagă pe manelist că deși anumite lucruri spuse de el nu sunt cu răutate, pot fi ușor interpretate de cei care il urmăresc, astfel ducând la cancanuri fără nicio bază.

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac. Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a spus Bogdan Mocanu la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest