De la ce a pornit ultima ceartă dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el”

 

Iubită grijulie, Ramona Olaru se implică în toate aspectele ce țin de Cătălin Cazacu și nu-l lasă să iasă din casă îmbrăcat cum vrea el. De aici până la un conflict în toată regula nu a fost decât un pas.

 

Cearta face parte din orice relație de iubire pentru că împăcarea este mereu dulce. În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Ramona Olaru a dezvăluit că s-a certat cu iubitul ei, Cătălin Cazacu, din cauza hainelor. Asistenta TV a precizat că în ciuda sfatului vestimentar pe care i l-a dat partenerului, acesta s-a echipat tot cu ce a considerat el de cuviință, fără a ține deloc cont de opinia ei. Apoi a căutat să se revanșeze oferindu-i flori!

 

„Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (...) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (...) Mi-a luat flori azi, fără să greșească”, a mărturisit Ramona Olaru, pentru Xtra Night Show, pe Antena Stars.

 

Cătălin Cazacu a recunoscut că e un bărbat vicios și a mărturisit care este viciul lui:

„Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori... Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest