Decizie radicală luată de Stephan Pelger: ”Am pierdut controlul, mă internez la dezintoxicare”

 

Cunoscutul designer se confruntă cu o serie de probleme care l-au determinat să ia hotărâri drastice.

 

Stephan Pelger spune că are insomnie cronică de mai bine de 5 ani, iar medicii nu au găsit remediu. Tratamentul pe care l-a primit nu-și face efectul, după cum a declarat în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo, se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, a povestit Stephen Pelger la Xtra Night Show.

 

Pe lângă problemele cu somnul, acesta susține că de vreo 10 ani se confruntă și cu o depresie, ce-l face să se simtă extenuat. El consumă substanțe interzise și este conștient de problema pe care o are. Stephen Pelger recunoaște că și prietenii din jurul său îi oferă, dar el nu se poate abține.

 

”Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie de 10 ani la noi în România. Apoi la 21 de ani la viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (...) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare”, a mai spus designerul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest