Deea Maxer, depistată pozitiv cu COVID-19, în aeroport, deși nu era infectată: “Laboratorul a făcut o eroare!”/ VIDEO

 

Deea Maxer a fost depistată pozitiv cu COVID-19, în aeroportul din România, deși nu era infectată, iar testul pe care și-l făcuse chiar ea ieșise negativ. Alături de Dinu Maxer, vedeta s-a prezentat în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, unde a povestit prin ce peripeții a trecut până a ajuns în vacanța plănuită din Turcia.

Deea Maxer a fost urmărită de ghinioane în ultima perioadă, iar drept dovadă stă chiar episodul în care a fost la un pas să piardă avionul spre Turcia, din cauza unei erori făcute de laboratorul care emite rezultatele testelor COVID-19.

Artista a mărturisit că înainte cu doar câteva ore să urce în avion a primit un apel de la DSP prin care a fost anunțată că va trebui să fie carantinată, după ce testul COVID-19 a ieșit pozitiv. Fiind ferm convinsă că rezultatul testului este greșit, Deea Maxer a contactat pe cineva care să o ajute să compare cele două teste făcute, pentru a putea demonstra că nu este infectată cu noul coronavirus.

”Noroc că toți avem un băiat și s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare...”, a spus Deea Maxer la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest