Deea Maxer, dezvăluiri surpriză la XNS despre nunta cu Dinu: „Aș fi schimbat tot, mai puțin…”

 

Vedeta nu are cele mai plăcute amintiri de la evenimentul care a avut loc în urmă cu 14 ani.

 

Deea și Dinu Maxer s-au căsătorit în urmă cu 14 ani. Cei doi și-au dorit o nuntă de basm, pe malul mării. Drept pentru care, la vremea respectivă, au organizat totul ca la carte pe o plajă din stațiunea Jupiter. Evenimentul nu a ieșit nici pe departe așa cum și l-au imaginat cei doi, drept urmare, la aproape un deceniu și jumătate distanță, Deea Maxer mărturisește că nu are cele mai plăcute amintiri de la nunta sa.

 

Deea și Dinu Maxer au fost invitați în platoul Xtra Night Show, unde au vorbit, între altele și despre nuntă, eveniment care le-a legat destinele. Cei doi au o viață excelentă, se înțeleg de minune, iar rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care-I au împreună. Însă atunci când vine vorba de nuntă, Deea Maxer spune că ar schimba aproape totul. Și asta pentru că atunci, condițiile meteo le-au dat planurile peste cap celor doi îndrăgostiți.

 

Cu 14 ani în urmă, Deea și Dinu Maxer puneau la punct în cel mai mic detaliu nunta lor. Pentru că-și doreau un eveniment de care să-și aducă aminte peste ani, cei doi au hotărât la vremea respectivă să facă nunta la malul mării, pe o plajă din stațiunea Jupiter. Pentru ca imaginile să fie de basm, au și închiriat cu cal alb, pe care „prințul” să-și urce prințesa. Numai că o furtună năprasnică le-a stricat nunta.

 

„Imaginile astea după atâția ani mi se par atât de ciudate. Aș fi schimbat tot de acolo, în afară de bărbat. În rest, aș fi schimbat tot. Locație, zi, tot. Nu știu ce a fost în capul nostru” a spus Deea Maxer, la Xtra Night Show.

 

Dinu Maxer a recunoscut că planurile lor s-au dus de râpă când a început furtuna și întregul eveniment a fost afectat. De asemenea, în prezent se amuză de alegerile pe care le-a făcut pentru ziua cea mare, inclusiv aceea de a închiria un cal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest