Deea Maxer, petrecere surpriză pentru Dinu, la Amsterdam: „L-am trimis pe scenă”

 

Vedeta știe cum să condimenteze relația cu soțul ei, chiar dacă a trecut destul timp de când aceștia sunt împreună. Detalii exclusive la Xtra Night Show.

 

Dinu Maxer a împlinit 48 de ani, iar soția sa i-a făcut cadou o petrecere memorabilă. Deea și-a dus soțul în capitala distracției și a libertăților de orice natură, la Amstedam, unde nimeni nu are interzis de la nimic. Cum au decurs lucrurile în cel mai libertin oraș din Europa, soții Maxer au povestit în exclusivitate la Xtra Night Show.

 

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de 14 ani, cei doi știu să-și ofere unul altuia cadouri de neuitat, care mențin relația vie. Astfel, în vacanța de la Amsterdam, cei doi nu s-au plimbat doar pe lângă atracții, ci au intrat în miezul lucrurilor. Au participat la un live show, unde protagoniști, după cum a mărturisit Deea au fost doi români.

 

În plus, având în vedere că a fost ziua lui Dinu, Deea i-a pregătit o surpriză de proporții. Cu ajutorul unei prietene a organizat o petrecere condimentată cu show-uri de striptease, iar Dinu Maxer nu putea fi decât încântat de cadroul inedit primit de la soția lui.

 

„I-am organizat o petrecere cu ajutorul unei prietene. Eu nu puteam că era Dinu mereu cu mine și nu aveam cum să răspund la telefon lângă el. Au fost două show-uri de striptease și l-am trimis pe scenă. M-au luat și pe mine, pentru încălzire”, a povestit Deea Maxer la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest