Demonstrație live la Xtra Night Show: Miss Caracal machiază legată la ochi!

 

Oana Bran, cunoscută ca Miss Caracal, și-a arătat talentul la machiaj legată la ochi în platoul de la XNS!

 

Talent cu totul neobișnuit pe care îl are Miss Caracal! Oana Bran poate să macheze legată la ochi. Asta pentru că e o profesionistă în domeniu. „Lucrez de la 5 dimineața la 7 seara. Mă ocup personal de clientele mele. Vă dați seama că la 5 dimineața nu țin ambii ochi deschiși. Acum nu văd nimic, doar picioarele mele. Pot să mă întorc și cu capul la voi, dacă vreți”, a spus blondina în timp ce o machia pe dansatoarea emisiunii.

 

După ce a machiat-o pe dansatoare în timp record, doar 15 minute, Miss Caracal a spus: „Acest blending mă va ajuta să am și mai multe cliente. Având în vedere că am făcut-o cu ochii închiși, am greșit doar puțin la codițe. Sinceră să fiu e ok nuanța fondului de ten. Un machiaj comlet îmi ia 40 de minute, câteodată o oră”. Dan Capatos nu s-a abținut și a strecurat o glumiță: „Urmează Bordea, cu un artist tatuator, care e și sudor la Uzinele Republica. Și a zis că vrea să vadă dacă poate să tatueze cu ochii închiși”.

 

Oana Bran este make-up artist și are în spate deja o carieră de 11 ani de zile, în acest domeniu. Aceasta este pasionată de tot ce ține de machiaj și beauty. A muncit pentru visul ei, iar acum a reușit să își deschidă propriul salon și chiar și o școală de make-up.

 

„Fac atât cât să-mi suplinesc toate nevoile de una singură și mă bucur că fac chestia asta. Am salonul meu și am și o școală de make-up. E un lucru foarte serios, e foarte multă muncă în spate. Eu am vrut să fac ceva pentru fetele mele, mă simt extraordinar acolo”, a mărturisit Miss Caracal la o ediție trecută a emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest