Denisa Drăgan, adevărul despre divorțul de Ramore: „Când nu mai am toleranță sunt o mică Prodanca!”

 

Ramore de la iUmor și Denisa Drăgan au semnat actele de divorț în urmă cu puțin timp. Soția actorului a spus care au fost motivele care au dus la despărțire în exclusivitate la XNS.

Denisa Drăgan și Ramore au decis să meargă pe drumuri diferite la scurt timp după ce au devenit părinți. Chiar apariția fetiței în viața lor pare să fie motivul care a dus la divorț, potrivit proaspetei mămici. Fosta soție a actorului spune că partenerul său nu era implicat în creșterea micuței. Nu s-a simțit apreciată și recunoaște cât i-a fost de greu după ce a devenit mamă.

„Nu nunta a fost motivul, cred că cea mică. A trezit în noi sentimente noi, a schimbat realitatea. Foarte greu, mai ales că prioritatea mea ca mamă este acolo, să fii mereu cu copilul, iar prioritatea lui nu a fost. Eu m-am întors din Anglia când avea copilul cinci săptămâni. Nu pot spune că vina a fost doar a lui, este și a mea. În momentul în care nu mai am toleranță, eu sunt o mică Prodanca, când dau, dau tot, dar trebuie să mă duci în punctul ăla. M-am simțit abandonată. Eu nu am simțit empatie în perioada lăuziei”, a declarat Denisa Drăgan la Xtra Night Show.

Denisa Drăgan a mai precizat că soțul ei a fost cel care a cerut divorțul:„E o viață nouă acum, ești mamă. Nu mai ești ce ai fost înainte. E foarte real. Lăuzia se spune că durează 40 de zile, dar s-a simțit mult mai mult. Eu fac și terapie. Se adună oboseala cu dereglarea hormonală. Eu așteptam înțelegere, poate și ajutor. Poți să vii să mă iei în brațe, dar eu primeam multe critici, că nu sunt o mamă bună. El era plecat prin țară, pentru filmări, apoi stătea cu prietenul lui. Lăuza trebuie înțeleasă și ajutată. Momentul în care ne-am decis să divorțăm a fost mai ușor decât ce a urmat după. Apoi a fost groaznic. El nu a mai fost acolo deloc. Nu eu am cerut divorțul, el a cerut. A fost o luptă grea. La noi a fost mereu problema banilor, mi-a zis că mama lui a dat dar mai mare la nuntă. Eu mi-am dorit copil cu el, l-am iubit”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest