Denisa Filcea, despre cartea pe care a lansat-o: „Jurnalul este pentru șase luni”

 

Soția Domnului Rimă a prezentat jurnalul pe care l-a scris la Xtra Night Show.

 

A descoperit sau nu Denisa Filcea „secretul fericirii”, pentru că acesta este numele cărții pe care a scris-o. Soția lui Flick consideră că jurnalul pe care l-a lansat poate ajuta numeroase fete să se descopere mai bine pee le însele. În platoul Xtra Night Show ea a prezentat ”Secretul fericirii mele”.

 

“Se numește Secretul fericirii mele, dar să știți că nu este vorba despre mine pentru că, în momentul în care fetele achiziționează acest jurnal, această clapetă cu poza și numele meu este detașabilă. În momentul în care achiziționează jurnalul, acesta devine secretul fericirii lor. Sunt exerciții care le ajută pe ele să se cunoască. Jurnalul este pentru șase luni și fiecare lună este dedicată unui aspect al vieții noastre. Îmi doresc să ajungă la cât mai multe fete pentru că este un material care le poate ajuta să-și îmbunătățească viața“, a spus Denisa Filcea la Xtra Night Show.

 

Denisa Filcea a dezvăluit că una dintre sursele de inspirație ale lucrării sale rezidă în numeroasele ședințe de terapie pe care le-a făcut în afara granițelor României:  “Am început acest proces de dezvoltare personală în jurul vârstei de 20 de ani. Nu eram mulțumită cu viața mea, eram într-un moment în care nu știam ce vreau și ce mă face fericită. Eram bombardată cu sfaturi, dar nu mi se potriveau. Nu ajungeam la acest sentiment de împlinire. Așa am început să fac terapie, să merg la psiholog, să citesc. Prima dată am mers în Ucraina, apoi am mers la Londra pentru a face câteva exerciții. Nu prea am apelat la ajutorul psihologilor din țară. Am lucrat și cu psihologi din Rusia“.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest