Denisa Filcea și Domnul Rimă, detalii exclusive despre sarcină, la XNS: „Până acum a fost simplu, fără grețuri, fără pofte”

 

Cei doi mai au puțin și vor fi părinți. Ei au declarat că îi încearcă sentimente unice, care au unit și mai tare cuplul.

 

Domnul Rimă și soția lui, Denisa Filcea, mai au puțin și vor deveni pentru prima oară părinți. Ei au fost prezenți în studioul Xtra Night Show, unde au dat detalii despre cum merge sarcina. Denisa a spus că până acum nu s-a confruntat cu probleme majore, ci din contră este vorba de o sarcină ușoară. Cei doi nu au aflat încă dacă vor avea fetiță sau băiețel, dar nici nu sunt interesați până în momentul în care se va produce marele eveniment, de aceea până acum au cumpărat hăinuțe neutre, pretabile pentru ambele sexe.

 

„Până acum, sarcina s-a desfășurat foarte ușor, foarte normal. Spre surprinderea mea, față de ce am auzit de la alte femei gravide. Eram la început chiar speriată de gândul acesta. Eu nu am avut nimic asemănător cu ce am auzit până acum. A fost foarte simplu, foarte normal, fără grețuri, fără pofte. Nu știm dacă e fetiță sau băiat. Nici nu ne mai dorim să aflăm până în momentul în care voi naște și până acum am cumpărat lucruri neutre. E un sentiment pe care nu cred că am putea să-l descriem’’, a mărturisit Denisa la Xtra Night Show.

 

Flick a confirmat și el că până acum totul decurge excelent, oferind și un exemplu în acest sens: cei doi parteneri au merg pe jos 10 km!  ‘’Nimeni nu a realizat de ce facem asta și mai bine. Ne-a plăcut să anunțăm când am simțit și cum am simțit. E un sentiment nou, diferit. E o chestie care ni se întâmplă. Când ne punem seara pe canapea sau în pat, am mai multe motive să o ating, să o pup, să stau cu mâna pe burtică, se pare că ne-a apropiat mult mai mult. Dovada faptului că e o sarcină ușoară este că am fost plecați acum câteva zile și am mers 10 kilometri pe jos, ceea ce poate ar părea greu realizabil, dar nu’’, a spus și Flick.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest