Denisa Nechifor a îmbinat utilul cu plăcutul la Paris: „Caut clienți să le plasez pe piață!”

 

Vedeta a explorat atât „lumea diamantelor”, cât și „lumea jucăriilor” în orașul îndrăgostiților. A dat detalii exclusive la Xtra Night Show.

 

Supranumită „prințesa diamantelor” pentru colecția impresionantă de pietre prețioase pe care o are, Denisa Nechifor a dorit să îmbine utilul cu plăcutul într-o excursie pe care a făcut-o recent la Paris. Plecată cu fetița ei Rania, dar și cu un grup de prieteni, vedeta a avut în vedere și business-urile, explorând piața diamantelor din capitala Franței, dar a petrecut și timp prețios, vizitând cam tot ce era de vizitat în orașul îndrăgostiților. Cum pe primul loc este Rania, rodul iubirii cu Andrei Cristea, din program nu putea lipsi Disneyland-ul.

 

Vedeta a vorbit despre excursia pe care a făcut-o recent la Paris în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Denisa Nechifor a spus că pe lângă plimbările pe Champs Elysees și urcarea în Turnul Eiffel, a fost interesată să găsească cumpărători pentru bijuteriile pe care le deține. Mai ales că prețul cu care vinde bijuteriile cu diamant e mult, mult mai mic față de cum se vând în afara țării, iar clienții doresc să investească în astfel de bijuterii foarte scumpe.

 

”Ideea e următoarea cu pietrele acestea. Eu nu le caut, eu vreau să le vânt. Eu le am, dar caut clienți să le plasez pe piață. E o piață foarte faină afară și ofertantă”, a spus Denisa Nechifor la Xtra Night Show.

 

În afara faptului că a mers în scop profesional la Paris, Denisa Nechifor a decis să și viziteze Disneyland alături de fiica sa. Cele două împreună cu un grup de prieteni s-au bucurat de experiența frumoasă alături de personajele de poveste, iar vedeta a mărturisit că a fost impresionată de tot ceea ce a văzut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest