Denisa Nechifor, împlinită pe toate planurile: „Mi s-a îndeplinit o dorință personal, intimă”

 

Vedetei îi merge excelent în afaceri, dar și pe plan personal lucrurile decurg așa cum își dorește. Mărturisiri exclusive la Xtra Night Show.

 

Denisa Nechifor a fost în platoul Xtra Night Show, unde a dezvăluit că nu mai are de ceva vreme dorințe care să aibă în vedere latura materială a vieții, fiind împlinită în acest sens, ci dorințe intime, sentimentale. Fără a devoala despre ce este vorba, ea a mărturisit că principala dorință pe care a avut-o în 2022 în viața personală i s-a împlinit.

 

„E o dorință personală, intimă. E o dorință legată de o persoană mult mai matură, nu de un copil. Toată lumea mă întreabă ce îmi doresc și îmi pun dorințe…dar pe cele pe plan material le-am depășit (...) Îmi pun dorințe personale, mai intime, dar anul acesta mi s-a îndeplinit chiar dorința pe care mi-am pus-o. Sunt liniștită, eu trăiesc pentru momente (...) Pentru mine acum că petrec 2 - 3 zile cu persoana care mi-e dragă, e tot ce contează”, a spus Denisa Nechifor la Xtra Night Show.

 

Pentru anul care urmează pe primul plan va fi, fără doar și poate, fiica ei. Asta pentru că micuța va susține Evaluarea Națională: „Pentru anul viitor, eu îmi doresc liniște și abundență pentru toată lumea, că dacă e toată lumea bine, ne lasă și pe noi în pace să fim bine. Îmi doresc să ia fiica mea examenul la anul cu bine și să vedem încotro o luăm și noi. Acum eram pe Milano, acum suntem puțin pe Dubai, eram inițial pe Londra, cu magazinul de bijuterii, cu mutatul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest