Dezvăluire șoc despre Adriana Lina: „Vă garantez că nu există personajul ăsta!”

 

Alexandru a venit în studioul Xtra Night Show pentru a-și pune la zid fosta parteneră. Acesta a explicat care sunt motivele pentru care sexy cosmeticiana a mințit în privința faptul că a fost înșelată cu un bărbat.

 

Alexandru s-a cuplat cu Adriana în cadrul unui reality-show matrimonial. Relația dintre cei doi nu a durat prea mult, iar acum băiatul a ajuns în studioul Xtra Night Show cu o serie de dezvăluiri despre sexy cosmeticiană. Alexandru susține că aceasta ar fi spus numai minciuni în cadrul emisiunii, în special cea legată de faptul că un fost partener al fi înșelat-o cu un bărbat.

 

Am rămas uimit când am văzut-o aici. (...) Din punctul meu de vedere, asta cu iubitul e o aberație. Să-l aducă! Vă garantez că nu există personajul ăsta.”, a afirmat Alexandru, la Xtra Night Show.

 

Tânărul a avut și o explicație pentru minciunile pe care le-a spus fosta lui parteneră. El consideră că aceasta a inventat poveștile cu un singur scop, acela de a-și spori popularitatea și a putea să ajungă astfel la bărbați cu situații financiare solide. Adriana Lina a venit în două rânduri în această lună în studioul Xtra Night Show, prima dată pentru a povesti cum a fost înșelată de către partener cu un alt bărbat, iar a doua oară pentru a se plânge că este terorizată de bărbați care nu-i dau pace și-i urmăresc fiecare mișcare.

 

În cadrul show-ului matrimonial la care a participat, Alexandru spunea despre Adriana: "A știut să mă joace, să mă facă să mă îndrăgostesc de ea, ca mai apoi să sufăr.(...) Sufăr, de ce să mint, sunt afectat. Am speranța aia că poate, la un moment dat ne vom întâlni și vom discuta toate lucrurile astea  în afara emisiunii".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest