Dezvăluiri bombă despre o iubire ținută la secret: ”Decupam fiecare fotografie cu Andreea Antonescu”

 
+2 click pentru
galerie

Celebra artistă din trupa Andre a avut un admirator secret de anvergură: un cunoscut designer.

Designerul craiovean Florin Burescu a mărturisit la Xtra Night Show că a făcut în trecut o veritabilă pasiune pentru Andreea Antonescu. Acesta a mărturisit că a decupat fotografii cu artista și le-a lipit într-un caiet special, închinat femeii pentru care a făcut în trecut, cu ani în urmă, o pasiune. Florin Burescu spune că la începutul anilor 2000 asculta melodiile trupei Andre, dar mai ales că era îndrăgostit în secret de Andreea Antonescu.

„Eu eram îndrăgostit nebunește de Andreea Antonescu și decupam fiecare fotografie cu ea și îmi făceam caiete. Să știi că le am și acum. La un moment dat o să vi le și arăt. Andreea Antonescu mi-a mâncat toți anii 2000-2010, cred că au fost ai ei”, a spus Florin Burescu, pentru Xtra Night Show.

 

Designerul craiovean Florin Burescu s-a remarcat în showbiz-ul autohton de mai bine de 10 ani, apărând într-una dintre multiplele sale ipostaze: fie creator de modă, moderator de emisiuni, reporter de televiziune sau interpret de muzică populară. Pasiunea pentru modă, cât şi talentul nativ în a jongla cu ţesături, forme şi culori au fost completate de cursuri de design vestimentar atât în ţară, cât şi spaţiul intracomunitar, mai precis în Spania. Creaţiile sale sunt extrem de apreciate de vedete precum Loredana Groza, Paula Chirilă, Adriana Bahmuţeanu, George Becali, Jeny Nicolau, Raoul, Maria Loga, Niculina Stoican alegând să poarte ţinute având semnatura Florin Burescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest